Opgericht in 1956

Onze modulaire bouwspecialisten staan u bij in élke fase van uw bouwproject

De modulaire bouwsector is de afgelopen jaren dankzij de technologische vooruitgang ingrijpend veranderd. Maar de kernwaarden van Premier Modular zijn nog steeds dezelfde. We willen graag flexibiliteit bieden die in onze sector ongeëvenaard is, met een sterke nadruk op duurzaamheid.

We hebben de technische expertise in huis om modulaire bouwoplossingen op maat te ontwikkelen voor nagenoeg elke locatie of toepassing, waarbij we rekening houden met de effecten op het milieu.

Modulair bouwen is in hoog tempo een populaire oplossing aan het worden voor het verminderen van de ecologische voetafdruk van traditionele bouwmethoden. Premier Modular draagt hier al vele jaren aan bij door alle bouwonderdelen op één centrale locatie te vervaardigen. Dit vermindert het energieverbruik voor transport aanzienlijk. Minder vrachtwagens op de weg betekent minder CO2-uitstoot.

Onze Expertise

Een ervaren team van modulaire experts, productiespecialisten en bouwprofessionals kan u adviseren over de beste bouwoplossing voor uw project en staan u bij in élke fase van uw bouwproject. Met veel kennis en ervaring, en altijd met een glimlach. 

Van ontwerpers, ingenieurs en planners tot projectmanagers en deskundigen op het gebied van logistiek en nazorg: onze modulaire bouwteams zorgen in elke fase van uw bouwproject voor toegevoegde waarde.

Met een bewezen staat van dienst begrijpen wij namelijk de unieke uitdagingen in diverse sectoren. En met een sterke supply chain achter ons, bieden we continuïteit en flexibiliteit om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. 

Onze Mensen

Het hart van Premier Modular zijn onze mensen: zij vormen de kern van de organisatie. Zij zetten elke keer net die ene extra stap om aan alle wensen tegemoet te komen.

We streven naar een diverse en inclusieve organisatie waarbinnen onze medewerkers zich volledig kunnen ontplooien en optimaal kunnen presteren. Alleen zo kunnen we de verwachtingen overtreffen met uitzonderlijke service.

Ons Verhaal

Premier Modular werd in 1956 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en is inmiddels ook al jaren actief in Europa met eigen team in diverse landen. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten op het gebied van modulaire bouwoplossingen voor tijdelijk gebruik.

In uiteenlopende marktsectoren hebben we een bewezen trackrecord in het leveren van snelle bouwoplossingen die we produceren volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met minimale afvalverspilling.

Duurzame Toekomst

Wist u dat modulair bouwen de groenere optie is? Door alle bouwonderdelen op één centrale locatie te vervaardigen, vermindert Premier Modular het energieverbruik voor transport aanzienlijk. Minder vrachtwagens op de weg betekent minder CO2-uitstoot.

Bovendien streven we continu naar een nog duurzamere werkwijze. Door de inzet van low en zero carbon technologieën in onze gebouwen en door op verantwoorde wijze producten en materialen in te kopen, om de gevolgen voor het milieu tot een minimum te beperken.