Wat we doen

Hoge kwaliteit modulaire gebouwen voor tijdelijk gebruik

Wij verhuren tijdelijke modulaire gebouwen van hoge kwaliteit voor de korte of lange termijn. Onze gebouwen zijn ontworpen met het comfort van de gebruikers in gedachten.

Wanneer u tijdelijk meer ruimte nodig hebt, is het huren van modulaire gebouwen een snelle, flexibele, duurzame en kostenefficiënte oplossing.

Premier Modular beschikt over het grootste en modernste aanbod van uitwisselbare modulaire bouwoplossingen voor de verhuur. We stellen modulaire gebouwen samen voor verhuur op korte of lange termijn in uiteenlopende sectoren, waaronder infrastructuur, bouw, productie en industrie. We blijven voortdurend investeren in onze modules, zodat we snel en met een zo laag mogelijke CO2-uitstoot kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Wat ons onderscheidt

Onze modulaire units hebben een standaardafmeting van 12 meter lang en 3 meter breed: grote, open ruimtes waarin u niet wordt gehinderd door interne steunconstructies. Met een plafondhoogte van 2,70 meter en een stapelbare structuur tot 6 verdiepingen zijn onze gebouwen het flexibele antwoord op uw projectbehoeften.

Bij Premier Modular geloven we in het creëren van een werkomgeving waar medewerkers zich gewaardeerd en verzorgd voelen. Daarom kunnen onze tijdelijke gebouwen over ruime, open en prettige lunchruimtes beschikken zodat uw medewerkers de lunch in alle rust kunnen nuttigen. Zo zorgen we voor een comfortabele en efficiënte werkomgeving. Onze lunchruimtes zijn slechts een voorbeeld van hoe we dit in de praktijk brengen.

Marktleiders in de bouwsector

Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze tijdelijke modulaire constructies de beste in Europa zijn. Premier Modular is dan ook met trots ‘preferred supplier’ voor een aantal grote landelijke en regionale bouwbedrijven in Nederland.

De hoogwaardige gebouwen en personeelsvoorzieningen met veeleisende specificaties kunnen worden uitgerust met lunchruimtes voor honderden medewerkers, douches en kleedkamers, gebedsruimtes, kantoortuinen, verkoopkantoren, vergaderzalen, uitkijkplatforms en recreatieruimtes.

Op locaties waar de ruimte beperkt is, bijvoorbeeld in een stadscentrum, kunnen we onze modulaire gebouwen op een portaalconstructie plaatsen – tot wel 6 verdiepingen hoog.

Compleet dienstenpakket

Premier Modular kan ook zorgen voor aanvullende voorzieningen, zoals toiletten, watervoorziening, afvalwateropvang, alarmsystemen, datacommunicatie en stroomgeneratoren.

Een prettige en veilige werkomgeving is voor iedere werknemer belangrijk. Daarom is het essentieel om ook een tijdelijke werkomgeving op een dusdanige manier in te richten. Het resultaat is gelukkigere en gezondere medewerkersmet hernieuwde energie en motivatie. Dat is goed voor hen én voor uw bedrijf. Ons nazorgteam staat dag en nacht klaar met een compleet onderhoudspakket, zodat uw gebouw altijd operationeel blijft.

Neem contact op met een van onze specialisten.