John Sisk

John Sisk – Wembley

Project

John Sisk, Wembley

AFMETING

Vier verdiepingen 2,710 m²

PROGRAMMA OP LOCATIE

6 weken

HUURPERIODE

65 weken

BOUWOPLOSSING

Tijdelijk

DIT ZEGT DE KLANT EROVER


GER HAYES – PROJECT DIRECTOR –  BIJ – JOHN SISK AND SON LTD

“Geweldige prestatie van Premier Modular, van ontwerp tot oplevering. Veel dank aan het hele verhuurteam van Premier en in het bijzonder aan Nigel Thompson, Head of Operations.”


IN HET KORT

Als hoofdaannemer van de spectaculaire herontwikkeling rond het Wembley Stadium had John Sisk hoogwaardige kantoorruimtes en personeelsvoorzieningen nodig voor zijn medewerkers. Er werden 1.150 nieuwe woningen gebouwd, en om ervoor te zorgen dat die zo snel en efficiënt mogelijk zouden worden opgeleverd waren het welzijn van de medewerkers en het behoud van personeel het belangrijkst.

DE UITDAGINGEN
  • Met zeven op te leveren woontorens en honderden medewerkers op de bouwplaats had John Sisk een hele reeks voorzieningen nodig om te zorgen voor tevreden medewerkers en personeelsbehoud.
  • Het is een drukke bouwplaats waar aan alle arbo- en veiligheidsmaatregelen en -voorschriften moest worden voldaan.
  • Dankzij de snelheid waarmee het project kon worden opgeleverd kon John Sisk aan de opdracht en het tijdschema voldoen: offsite bouwen betekende dat tegelijkertijd het grondwerk kon worden voorbereid, zodat de werkzaamheden zo snel mogelijk konden beginnen.
DE OPLOSSING

Ons ervaren projectteam zette het gebouw van vier verdiepingen en 2.710 m2 in minder dan zes dagen neer en kon binnen nog eens zes weken de inrichting afronden. Door de vrije overspanning van 12 m en de plafondhoogte van 2,70 m voelde het gebouw ruim en open aan, en dat zorgde voor een prettige en multifunctionele werkruimte.

Het gebouw was gemakkelijk toegankelijk dankzij twee trappen aan de buitenzijde, een interne trap en een platformlift. Met kleedkamers, droogruimtes, EHBO-voorzieningen, een briefingruimte, kantoorruimte, een kantine met een horecakeuken, vergaderruimtes en toiletvoorzieningen waren de omstandigheden voor het bouwpersoneel optimaal.

RESULTATEN

Dankzij de snelle doorlooptijd van het project kon John Sisk zijn teams op locatie onderbrengen en meteen met de bouw beginnen, zodat het project op tijd kon worden opgeleverd. Om zowel het projectmanagement als de marketing toegevoegde waarde te bieden, zorgden we voor een uitkijkplatform op het dak van het gebouw voor een fantastisch overzicht over de locatie, zodat het management het project van een afstand kon overzien.