Jaguar Land Rover

Jaguar Land Rover

SECTOR

Commercieel

PROGRAMMA OP LOCATIE

8 weken

HUURPERIODE

156 weken

BOUWOPLOSSING

Tijdelijk

DIT ZEGT DE KLANT EROVER


DIT ZEGT DE KLANT EROVER

“Premier leverde het gebouw op tijd op en het voldeed aan alle eisen voor functionaliteit en indeling.”


IN HET KORT

Bij Jaguar Land Rover vond een grote renovatie en nieuwbouw op locatie plaats en voor de 500 medewerkers was tijdelijke kantoorruimte nodig. Bedrijfscontinuïteit was essentieel: het productieproces en de klanten mochten geen last hebben van onderbrekingen.

DE UITDAGINGEN
  • Voor het opbouwen op de drukke bouwplaats in Warwickshire waren efficiency, de snelheid waarmee werd opgeleverd en nauwgezette coördinatie belangrijk.
  • Dankzij creatieve oplossingen voldeed het tijdelijke gebouw aan alle eisen van Jaguar Land Rover, zodat medewerkers prettig konden werken en personeelsbehoud in deze periode van verandering gegarandeerd was.
  • Bedrijfscontinuïteit was essentieel, dus er mochten zo weinig mogelijk onderbrekingen zijn.
DE OPLOSSING

Ons team leverde een volledig instapklaar pakket op, inclusief complete infrastructuur en grondwerkzaamheden. Door offsite te bouwen hoefden we dat niet op de drukke locatie in Warwickshire te doen. Daardoor werden de bouwtijd en verstoring van de werkzaamheden zo veel mogelijk beperkt en werd de veiligheid voor de werknemers die op de huidige locatie werken verhoogd.

120 modules verdeeld over vier verdiepingen werden in slechts acht weken in elkaar gezet. Ze bestaan uit uiteenlopende faciliteiten, zodat de medewerkers gebruik kunnen maken van een volledig dienstenpakket.

DE OPLOSSING

Dankzij onze maatwerkoplossingen konden de medewerkers van Jaguar Land Rover beschikken over een inspirerende werkplek die niet onderdeed voor hun vaste kantoor. Met voorzieningen als een vestiging van boekhandel WHSmith en een koffiezaak ontstond een unieke omgeving waar de medewerkers erg over te spreken waren.

Dankzij het flexibele ontwerp konden we later een vijfde verdieping toevoegen, toen er meer ruimte nodig was voor extra kantoren en vergaderruimtes. Hierdoor had Jaguar Land Rover de capaciteit om de productie te verhogen, zelfs tijdens de renovatie van de vestiging, waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd bleef.