Battersea Power Station

Battersea Power Station – Fase 3 verkoopkantoor

SECTOR

Commercieel/

verkoopkantoren

PROGRAMMA OP LOCATIE

8 weken

HUURPERIODE

156 weken

BOUWOPLOSSING

Huur

DIT ZEGT DE KLANT EROVER


Ed Vaizey, de Britse minister van Cultuur

“Battersea Power Station is een icoon en de presentatie van dit spraakmakende nieuwe ontwerp van Frank Gehry en Foster + Partners zorgt ervoor dat de ontwikkeling van dit voormalige industriële complex Battersea wederom op de kaart zet. De plannen voor nieuw gebied met winkels en kantoren laten zien dat Londen nog steeds aantrekkelijk is als het gaat om architectuur, design en innovatie.”


IN HET KORT

De eerste indruk is belangrijk en daarom wilde Battersea de perfecte plek om potentiële kopers te ontvangen.

HET PROJECT

Premier Modular Limited leverde een uit 12 modules bestaand tijdelijk verkoopkantoor, The Pavilion genaamd, voor de presentatie van de luxe appartementen in fase 3 van de ontwikkeling van Battersea Power Station.

Het gebouw van Premier bestond onder meer uit een uitnodigende ruimte op de begane grond waar potentiële kopers werden ontvangen en modelappartementen op de eerste verdieping, waar ze de ontwerpen konden bewonderen van architectenbureaus Gehry Partners en Foster + Partners, wereldberoemd vanwege projecten als de Principal Tower en het United Nations Plaza.

RESULTATEN

De modules van Premier zijn net zulke imposante blikvangers als een conventioneel gebouw en zorgen voor een prettige, uitnodigende sfeer. Premier is er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan deze unieke ontwikkeling.